Booking

Ønsker du å booke ?  Kontakt oss på epost: post@sandvika-camping.no eller telefon: +47 76 07 81 45

Hytter og leiligheter Kabelvåg, Lofoten

Sandvika Fjord- og Sjøhuscamping kan i tillegg til fantastiske campingmuligheter by på hytter, sjøhus og leiligheter for små og litt større reisefølger. Vi kan tilby flotte leiligheter og hytter hvor nesten alle boenhetene er utstyrt med sittehjørne, kjøkken og bad med WC og dusj. WiFi er gratis.

Hva er vel bedre enn å nyte en kopp kaffe på verandaen før eller etter en lang dag på fjellet eller havet? Hos oss er alle hyttene og leilighetene utstyrt med utemøbler som tillater deg og dine å nyte de flotte omgivelsene til det fulle.

Rorbuer i Lofoten

Visste du at de første rorbuene ble bygget allerede på 1100-tallet? Etter befaling av Kong Øystein Magnusson.

Rorbua har spilt en viktig og sentral rolle i det tradisjonelle Lofotfisket. Særlig den gang da fisket ble drevet fra åpne båter.
Les mer om rorbuer i Lofoten her.

Se oversikt av våre rorbuer.

Båtutleie i Lofoten

Oppdag Lofotens skjulte perler, dra om bord en skikkelig rugg eller bare nyt en deilig dag på speilblank sjø. Lei en båt når dere er i Lofoten og opplev naturen på nært hold fra sjøsiden.

Les mer om leie av båt her

Aktiviteter i Lofoten

Lofoten byr på massevis av aktiviteter for store og små. Alt fra deilige, rolige strandturer, til ramsalte, tøffe RIB-turer i høy hastighet på Lofothavet. Sommer som vinter kan du oppleve Lofotens magiske natur og fantastiske lys.

Les mer om aktiviteter her.